Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Operare contracte de aprovizionare


Dacă achiziționăm constant bunuri și servicii de la anumiți furnizori cu care încheiem operațiuni economice, este utilă întocmirea unui contract de aprovizionare prin care se pot prestabili bunurile ce urmează a fi achiziționate, modul de livrare al acestora și putem seta și o perioadă de valabilitate a contractului.

 

Adăugarea unui nou contract o vom realiza din fereastra principală prin apelarea butonului Adaugă din din meniul de sus.

Operare contracte de aprovizioare

 

Vom completa datele din antetul documentul după cum urmează:

  • Serie - vom selecta carnetul aferent documentului operat;
  • Număr - acest câmp va fi completat automat la validare dacă am selectat un carnet din care să fie preluat acest număr;
  • Data - vom completa data de operare a contractului;
  • Valabil - contractul poate fi activ pe o perioada nedeterminată sau putem stabili de la început valabilitatea acestuia;
  • Furnizor - stabilim furnizorul pentru care întocmim contractul de aprovizionare;
  • Gestiune - vom completa gestiunea din care dorim să fie preluate articolele de pe contract.

 

Vom stabili periodicitatea livrării produselor de pe contract: zilnică, săptămânală, lunară sau în cazul în care livrarea se va realiza aleatoriu, în funcție de alți factori vom bifa nespecificată.

 

În tab-ul Observații putem completa diverse informații cu privire la contractul operat: clauze contractuale, termeni și condiții, decizii de încetare etc.

 

Operare contracte de aprovizioare

 

Validăm documentul, iar dacă revenim în fereastra principală vom putea vizualiza toate contractele de aprovizionare. Ne putem plasa pe un contract, iar prin click-dreapta selectăm rapoarte și putem genera formularul aferent contractului de aprovizionare. Putem adăuga noi câmpuri pe raport sau să afișăm informațiile în funcție de anumite filtre prin intermediul opțiunii de Configurare rapoarte.


  •     Operare P.V. Intrări în custodie
  • Prezentare interfață