Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Importul facturilor Metro și importul facturilor din sistemul e-Factura


Prin intermediul aplicației Nexus ERP avem posibilitatea de a importa toate facturile primite de la furnizori prin sistemul e-Factura și a celor emise de Metro evitând astfel operarea manuală a acestora.

 

Import facturi furnizori Metro și din sistemul e-Factura

 

Import facturi Metro - permite căutarea și adăugarea facturilor primite de la furnizorul Metro precum și repartizarea acestora pe gestiuni, generarea NIR-urilor și validarea documentelor.

Pentru ca acest tip de import să funcționeze este necesar să efectuăm anumite setări, fără acestea, importul facturilor nu se poate realiza. Oferim suport pentru realizarea acestor setări.

Pentru a benefica de această facilitate de import facturi Metro, trebuie să fie îndeplinite câteva condiții, pe care le regăsiți în acest articol: Import facturi Metro

 

Import e-Factura din "Mesaje SPV ANAF" - facturile primite de la furnizori prin sistemul e-Factura pot fi importate după descărcarea acestora din mesaje SPV prin intermediul dosarului contabil.

 

Import facturi furnizori Metro și din sistemul e-Factura

 

Această opțiune permite căutarea facturilor prin intermediul butonului "Caut" selectarea și repartizarea acestora pe gestiuni precum și validarea documentelor înainte de accesarea butonului "Import".

Import e-Factura din fișier local - permite importul facturilor primite de la furnizor prin sistemul e-Factura cu ajutorul fișierului xml descărcat manual. Procedura de import este aceași cu cea de import din mesaje SPV.

 

Import facturi furnizori Metro și din sistemul e-Factura


  •     Operarea intrărilor provenite de la persoanele care aplică regimul special pentru agricultori
  • Operarea unei facturi de achizitie servicii turism