Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Înregistrarea bonului în data contabilă diferită de data sistemului


Una din situațiile frecvente în lucrul cu interfața Fast Food și Restaurant este imposibilitatea de înregistrare a bonurilor în data contabilă diferită de data sistemului.

În general, în interfață avem permisiunea de a scoate raportul Z de mai multe ori pe zi, fiind o practică pentru cei care au personal care lucrează în ture și se dorește emiterea unui z pentru fiecare final de tură.

Dar în cazul în care se emite un singur raport z pe zi , este necesară tiparirea lui prin apelarea butonului Închidere zi . Acest buton marchează închiderea unei zile de lucru și tipărește automat z-ul din ziua respectivă.

În fereastra cu mesajul respectiv, vom observa ziua în care se încearca operarea unui bon fiscal ( căci momentul apariției este la deschiderea unui nou bon).

 

Inregistrarea bonului in data contabila diferita de data sistemului

 

Dacă s-ar permite operarea în date diferite , bonurile în backoffice ar avea aceeași dată de emitere, implicit ar fi pe același z, în timp ce pe casa de marcat ar fi z-uri cu numere diferite, în date diferite.

 

În cazul în care s-a înregistrat deja un bon pe o dată greșită, (corecția se poate realiza manual în backoffice), se vor tipări bonurile respective și se va opera inchiderea fiscală (inchiderea de zi) imediat pentru deblocarea casei.

 

Inregistrarea bonului in data contabila diferita de data sistemului

 

După închiderea de zi se reia activitatea cum ar fi trebuit să fie din start, începând cu deschiderea de zi.


  •     Ce este Nexus Fast Food?
  • Vânzare în baza unui contract fără emitere bon fiscal