Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Integrare Nexus ERP cu sistemul e-Factura ANAF


 

Despre sistemul naţional e-Factura

( Text preluat de pe https://mfinante.gov.ro/web/efactura)
Digitalizarea este un fenomen vizibil cu puternice implicații în domeniul economic, cu o evoluție extrem de rapidă ce creează noi oportunități pentru mediul de afaceri în relațiile comerciale și generează creșterea conectării și interacțiunii cu instituțiile publice, sens în care este necesară redefinirea proceselor și folosirea tehnologiei cu luarea în considerare a principalilor factori determinanți, precum: transmiterea, recepționarea și analizarea în timp real a datelor, procesarea unor volume mari de date, crearea de noi servicii în spațiul public care să aducă plus valoare în activitatea mediului de afaceri.
 
După cum cunoașteți, la nivelul Uniunii Europene, combaterea fraudei și evaziunii fiscale este un obiectiv prioritar, iar atingerea acestui obiectiv se urmărește atât la nivel comunitar prin adoptarea de măsuri comune, aplicabile tuturor statelor membre, cât și la nivel național, fiecărui stat membru revenindu-i obligația de a lua măsuri în vederea întăririi capacității administrative și a creșterii gradului de colectare a impozitelor și taxelor.
 
Proiectul E-factura – sistem obligatoriu de facturare electronică a fost demarat în luna martie 2020 de către Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală, în vederea eficientizării colectării impozitelor și taxelor, vizând în principal îmbunătățirea și consolidarea gradului de colectare a TVA și prevenirea/combaterea evaziunii fiscale.
 

Integrare Nexus ERP - e-Factura

Am integrat Nexus ERP cu sistemul e-Factura în vederea automatizării întregului flux de procesare a facturilor.
Atât emiterea facturilor (furnizori), cât şi recepţionarea acestora (clienţi) sunt acoprite de integrarea Nexus ERP cu e-Factura.
 

Linkuri utile

 
 
 
 

  •     Portofoliu
  • NexyShop 101 - Configurare Magazin Online