Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus Magazin Online + NexyShop

Nexus Magazin Online + NexyShop progres

loading

Creare pachet promo


Pentru a crea un pachet promo pe care dorim să îl afișăm în platforma de vânzare va trebui să urmăm pașii de mai jos:
 
1. Accesăm modulul "Bunuri și servicii - Articole".
2. Folosim butonul "Adaug" și selectăm din listă opțiunea: "Produse".
Pasul de mai sus poate fi efectuat și folosind scurtătura din tastatură cu butonul "INSERT".
3. În fereastra de editare, în partea de antet, avem câteva câmpuri ce trebuiesc completate obligatoriu: Tip produs (în cazul nostru vom selecta "Pachet promo"), Denumire articol, Clasă articol.
 
ATENȚIE: După ce selectăm un "Tip produs" și salvăm, această setare nu mai poate fi modificată.
 
Înainte de a asocia componente pachetului promo, trebuie să ne asigurăm că acestea au fost create în nomenclatorul de articole ca fiind "Produse obișnuite".
Pentru a adăuga componentele produsului creat, va trebuie să mergem în tabul "Componente" din fereastra de editare. (Dacă acest tab nu apare, salvăm produsul, ieșim și reintrăm în fereastra de editare).
Folosim butonul "Adaug" sau butonul de la tastatura "INSERT" pentru a adăuga manual componentele sau putem prelua componente de la alt produs, dacă acestea coincid.
În fereastra de adăugare trebuie să completăm câmpurile următoare: Produs, Cantitate, Tip - în funcție de caz vom alege din variantele "Articol de bază" și "Articol cadou". Salvăm modificările și putem închide fereastra.
 
Creare pachet promo
 
Alte detalii ce privesc editarea produsului (text prezentare, atribute, link uri, prețuri etc) coincid cu cele găsite aici.
După ce finalizăm de editat produsul, trebuie să îl adăugăm în magazin.
 
Pentru a afișa pe site modificările făcute, trebuie să sincronizăm magazinul cu NexusERP.

  •     Creare produs electronic
  • Adăugare linkuri produse