Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus Magazin Online + NexyShop

Nexus Magazin Online + NexyShop progres

loading

Creare produs compus


Pentru a crea un produs compus pe care dorim să îl afișăm în platforma de vânzare va trebui să urmăm pașii de mai jos:
 
1. Accesăm modulul "Bunuri și servicii - Articole".
2. Folosim butonul "Adaug" și selectăm din listă opțiunea: "Produse".
Pasul de mai sus poate fi efectuat și folosind scurtătura din tastatură cu butonul "INSERT".
3. În fereastra de editare, în partea de antet, avem câteva câmpuri ce trebuiesc completate obligatoriu: Tip produs (în cazul nostru vom selecta "Produs compus"), Denumire articol, Clasă articol.
 
ATENȚIE: După ce selectăm un "Tip produs" și salvăm, această setare nu mai poate fi modificată.
 
Înainte de a asocia componente produsului compus, trebuie să ne asigurăm că acestea au fost create în nomenclatorul de articole ca fiind "Produse obișnuite".
Pentru a adăuga componentele produsului creat, va trebuie să mergem în tabul "Componente" din fereastra de editare. (Dacă acest tab nu apare, salvăm produsul, ieșim și reintrăm în fereastra de editare).
Folosim butonul "Adaug" sau butonul de la tastatura "INSERT" pentru a adăuga manual componentele sau putem prelua componente de la alt produs, dacă acestea coincid.
În fereastra de adăugare trebuie să completăm câmpurile următoare: Produs, Cantitate, Tip - în funcție de caz vom alege din variantele componentă și ambalaj. Salvăm modificările și putem închide fereastra.
Produsul compus poate avea componente diferite (mai multe produse) sau poate avea o singură componentă însă acesta trebuie să aibă cantitatea > 1.
 
Produsele compuse descărca din stoc componentele sale.
 
Creare produs compus
 
Alte detalii ce privesc editarea produsului (text prezentare, atribute, link uri, prețuri etc) coincid cu cele găsite aici.
 
După ce finalizăm de editat produsul, trebuie să îl adăugăm în magazin.
 
Pentru a afișa pe site modificările făcute, trebuie să sincronizăm magazinul cu NexusERP.

  •     Creare produs utilizat ca ambalaj
  • Creare produs electronic