Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Activarea log-ului de operare


Toate operațiunile realizate în cadrul programului pot fi înregistrate și vizualitate ulterior, împreună cu datele de identificare precum utilizatorul care a realizat acțiunile, ora și data cât și alte informații privind operațiunea. În acest mod se va ști mereu ce utilizator și ce operații a realizat asupra oricărui modul, în funcție de gradul de detaliere stabilit în opțiunile modulului.

 

Cu cât raportul este mai detaliat, cu atât spatiul de stocare pentru aceasta bază de date va crește. Deci trebuie acordată atenția cuvenită acestui modul și periodic ar trebui șterse informațiile care nu ne mai sunt necesare (sau salvate extern sub formă de rapoarte).

 

În fereastra de Opțiuni din fiecare modul, în partea de jos avem opțiunea Nivel log operare.

Aici avem posibilitatea de a alege cât de detaliat dorim să ne fie salvat raportul de operațiuni din cadrul respectivului modul.

 

De bază - nivel critic, se salvează acțiuni critice: deschidere, închidere modul, accesare functionalități din meniurile modulelor;

Avansat - include acțiunile întreprinse la nivelul de bază plus operațiile de adăugare, editare și stergere documente;

Detaliat - include acțiunile întreprinse la nivelele anterioare plus detalierea operației de editare documente. Se salvează în log coloanele modificate, valoarea coloanei înainte și după modificare.

 

Activarea log-ului de operare

 

Salvarea acestor informații se realizează doar în urma salvării informațiior cu butonul Salvez.

Setarea nivelului de detaliere a logului de operare trebuie realizată individual în fiecare modul în funcție de preferințe.

 

În modulul Log operare din Nomenclatoare, detaliile legate de operațiile realizate se vizualizează doar de utilizatorii care au dreptul de citire în acest modul. Pozitionându-ne pe o înregistare. În partea de jos putem vedea detaliile ei.

Cu butonul Deschid din meniul de sus putem deschide un document pe care s-a realizat o înregistrare în log operare.

 

În modulul Log operare avem un asistent care permite efecturarea unor operațiuni precum:

Marchează ca citite toate înregistrările:marchează toate înregistrările ca fiind citite;

Marchează ca citite ținând cont de filtrul aplicat: permite marcarea tuturor acțiunilor selectate;

Șterg log operare: acestă opțiune permite ștergerea unor înregistrări din logul de operare mai vechi de o animită dată.(Această dată va fi solicitată în fereastra care se deschide după apelarea opțiunii)

 

Activarea log-ului de operare

 

Ca și în celelalte module, și aici avem opțiunile de a afișa Raportul rapid conform filtrelor de pe ecran cât și un raport configurabil aferent acestor înregistrări.

 

Activarea log-ului de operare


  •     Configurarea unui backup periodic
  • Importul nomenclatorului de parteneri