Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Actualizare câmpuri comenzi clienți


Parametri apel procedura

Apel API pentru actualizare câmpuri comenzi clienți:

http://{ip}:{port}/api/v1/import/comenzi_clienti_update

 

Câmp Tip Descriere
id_extern_comandavarchar (50)Id-ul extern al comenzii, utilizat in aplicatia din care se importa. In cazul in care nu se completeaza id_extern_comanda se face identificarea dupa numarul, data si seria comenzii sau id-ul intern al comenzii.
numar_comandavarchar(20)Numarul comenzii
serie_comandavarchar(10)Seria comenzii
data_comandadateData comenzii
id_clientvarchar(25)Id-ul unic de identificare al clientului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea clientului dupa id_extern_client, cod_fiscal sau denumire_client.
id_extern_clientvarchar(50)Id-ul unic de identificare al clientului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea clientului dupa id_client, cod_fiscal sau denumire_client.
cod_fiscalvarchar(20)Codul fiscal al clientului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea clientului dupa id_client, id_extern_client sau denumire_client.
denumire_clientvarchar(200)Denumirea clientului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea clientului dupa id_client, id_extern_client sau cod_fiscal.
id_gestiunevarchar(25)Id-ul unic de identificare al gestiunii. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea gestiunii dupa id_extern_gestiune sau denumire_gestiune.
id_extern_gestiunevarchar(25)Id-ul unic de identificare al gestiunii. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea gestiunii dupa id_gestiune sau denumire_gestiune.
denumire_gestiunevarchar(30)Denumirea gestiunii. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea gestiunii dupa id_gestiune sau id_extern_gestiune.
id_agentvarchar(25)Id-ul unic de identificare al agentului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea agentului dupa id_extern_agent sau denumire_agent.
id_extern_agentvarchar(25)Id-ul unic de identificare al agentului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea agentului dupa id_agent sau denumire_agent.
denumire_agentvarchar(65)Denumirea agentului. In cazul in care nu este completat acest camp, se va face identificarea agentului dupa id_agent sau id_extern_agent.
observatiivarchar(500)Observatii comanda.

 

Exemplu de actualizare câmpuri comenzi clienți în format Json

{
   "parametri":{
      "id_extern_comanda":"457684",
      "id_client":"3465665",
      "id_extern_client":"545545",
      "cod_fiscal":"2324532",
      "denumire_client":"MOTIVI PROIECT SRL",
      "id_gestiune":"3443",
      "id_extern_gestiune":"34535",
      "denumire_gestiune":"MAGAZIN",
      "id_agent":"334432",
      "id_extern_agent":"434334",
      "denumire_agent":"POPESCU MARIAN",
      "observatii":"Livrare dupa ora 17:00"
   }
}

  •     Eliberarea stocului
  • Tipărire raport Z