Asistentul Deconectare utilizatori aplicații online permite închiderea forțată a sesiunilor active ale utilizatorilor conectați la aplicațiile online Nexus. Asistentul este utilizat în situațiile în care este necesară deconectarea imediată a unuia sau mai multor utilizatori, de exemplu după modificarea drepturilor de acces, actualizarea configurațiilor, schimbarea parolelor sau pentru eliberarea sesiunilor rămase active.
Asistentul Deconectare utilizatori aplicații online permite închiderea forțată a sesiunilor active ale utilizatorilor conectați la aplicațiile online Nexus. Asistentul este utilizat în situațiile în care este necesară deconectarea imediată a unuia sau mai multor utilizatori, de exemplu după modificarea drepturilor de acces, actualizarea configurațiilor, schimbarea parolelor sau pentru eliberarea sesiunilor rămase active. Asistentul Deconectare utilizatori aplicații online permite închiderea forțată a sesiunilor active ale utilizatorilor conectați la aplicațiile online Nexus. Asistentul este utilizat în situațiile în care este necesară deconectarea imediată a unuia sau mai multor utilizatori, de exemplu după modificarea drepturilor de acces, actualizarea configurațiilor, schimbarea parolelor sau pentru eliberarea sesiunilor rămase active. Asistentul Deconectare utilizatori aplicații online permite închiderea forțată a sesiunilor active ale utilizatorilor conectați la aplicațiile online Nexus. Asistentul este utilizat în situațiile în care este necesară deconectarea imediată a unuia sau mai multor utilizatori, de exemplu după modificarea drepturilor de acces, actualizarea configurațiilor, schimbarea parolelor sau pentru eliberarea sesiunilor rămase active.
…DOCUMENTAȚIE NEXUS ERPContinuă lectura articolului
Pentru vizualizarea articolului integral, trebuie să vă autentificați la site.
Autentifică-te →