Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Ce este Nexus ERP?


Vă oferim digitalizarea unitară a activităţilor firmei. Controlaţi atât sistemul financiar-contabil, distribuirea resurselor firmei, vânzările B2B și retail, cât și comenzile și vânzările online venite de pe site-urile firmei.

Sistem integrat

Sistem integrat

Nexus ERP interconectează nativ toate aplicaţiile Nexus pe care le folosiţi, dând o nouă valoare informaţiilor stocate şi fiind capabil să gestioneze fluxuri de lucru complexe.

Raportare configurabilă

Raportare configurabilă

Vă oferim atât un server de rapoarte pentru a livra automat oricând şi oriunde rapoartele dorite, cât şi un configurator complet şi complex de rapoarte.

Interfaţă configurabilă

Interfaţă configurabilă

Pentru fiecare utilizator sau grup de utilizatori în parte puteţi configura propria interfaţă de lucru: câmpuri, coloane, filtre, drepturi, restricţii, rapoarte, etc.

Robo Nexy

Robo Nexy

Robotul Nexy vine cu o colecţie impresionantă de taskuri automate inteligente şi, mai mult, vă oferă oportunitatea de a vă construi propriile automatizări.

Import date

Import date

Nexus ERP oferă multiple instrumente şi asistenţi atât pentru importul iniţial de date, cât şi pentru importul operativ periodic din diverse surse, formate, automatizat, etc.

Export date

Export date

Exportăm date în diverse formate, automat sau manual, prin interogări API, prin interogări SQL, prin interfaţa aplicaţiei sau prin protocoale configurabile EDI.

Puncte de lucru

Puncte de lucru

Nexus ERP dispune de funcții avansate de gestionare a punctelor de lucru, inclusiv replicarea automată a datelor dintre servere. Poţi lucra cu un singur server centralizat sau cu cu o reţea de servere interconectate.

Flexibilitate în utilizare

Flexibilitate în utilizare

Poţi trece oricănd aplicaţia din cloud pe un server propriu şi invers.
Adaugi în sistem licenţe noi pe măsură ce afacerea ta creşte sau în anumite condiţii poţi schimba tipurile de licenţe între ele.

Tehnologii moderne şi sigure

Tehnologii moderne şi sigure

Pentru ca fiecare să îşi poată dezvolta afacerea fără griji - așa cum îşi dorește, oferim un mediu informatic modern, sigur, securizat şi nu în ultimul rând instrumente pentru backup-ul automat al bazelor de date.

Software contabilitate

Software contabilitate

Nexus ERP a plecat acum peste 20 de ani de la un simplu software de contabilitate (Pionier) şi a evoluat an de an în funcţie de cerinţele utilizatorilor săi şi a tehnologiilor tot mai performante.

Program de gestiune

Program de gestiune

Tipul modular în care este construit ERP-ul nostru ne-a permis realizarea mai multor ediţii (licenţe), de la ERP versiunea completă până la Retail Backoffice - un aşa numit program de gestiune.

Servicii contabilitate

Servicii contabilitate

Un alt mod de licenţiere a ERP-ului se numeşte chiar Servicii contabilitate. Este un mod gratuit şi inovativ de acces şi utilizare a aplicaţiei de către firmele de contabilitate direct pe baza de date a clienţilor lor.

am aliniat politica de licenţiere şi planurile de dezvoltare cu cerinţele clienţilor noştri.

Licenţiere perpetuă

Licenţiere perpetuă

Licenţele se cumpără o singură dată şi se pot folosi nelimitat. Actualizările pentru anul în curs sunt incluse. Aici găsiţi mai multe informaţii despre licenţele Nexus ERP >>

Licenţiere flexibilă

Licenţiere flexibilă

Licenţele se activează pe server şi se alocă apoi pe dispozitive. Ulterior se pot muta de pe un PC pe altul. Inventarul licenţelor achiziţionate se găseşte în contul de client >>

Aplicaţii mobile

Aplicaţii mobile

Licenţele aplicaţiilor mobile se activează pe server şi se alocă pe utilizatori. Ulterior se pot muta oricând de la un utilizator la altul.

Actualizări software

Actualizări software

Actualizarea aplicaţiilor la ultimele versiuni se poate face prin achiziţionarea unei subscripţii anuale - ani calendaristici. Aici este centrul pentru descărcări >>

On premise | Cloud | Hybrid

On premise | Cloud | Hybrid

Nexus ERP se poate instala pe: propriul server/PC, în Cloud sau pe un server (propriu) găzduit într-un centru de date. Nexus Media poate recomanda celor interesaţi diverşi furnizori de servicii Cloud.

.NET 6 & Web

.NET 6 & Web

Am rescris toate aplicaţiile noastre pentru .NET6 - cea mai nouă tehnologie de la Microsoft - şi acum lucrăm la versiunile Web ale aplicaţiilor Nexus.

Subscripţii Cloud

Subscripţii Cloud

În modul de achiziţie Cloud licenţele se plătesc sub forma unor subscripţii (chirii) anuale în care sunt incluse şi pachetele anuale de actualizare ale aplicaţiilor şi serviciul de actualizarea efectivă a bazelor de date.

Hosting Cloud

Hosting Cloud

Oferim două modele de hosting pentru Cloud: Sharing (un server este partajat de până la 10 clienţi) şi Enterprise (un server pe client). În ambele modele sunt folosite servere fizice, nu maşini virtuale.

Asistenţă Cloud

Asistenţă Cloud

Pentru o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte performanţele şi costurile serviciilor de hosting, oferim asistenţă inclusiv pentru utilizarea unor furnizori de Cloud desemnaţi de către clienţi.

Instrumente şi Funcţionalităţi Premium

icon

Nexus ERP este o aplicaţie robustă, experimentată şi matură. Bazându-ne pe experienţa caştigată în mii de implementări funcţionale vă putem oferi soluţii software care se potrivesc imediat în cele mai diverse scenarii de afaceri. Aplicaţiile noastre sunt folosite de firme din cele mai diverse domenii de activitate şi se adresează afacerilor de orice dimensiune - de la microîntreprinderi, la IMM-uri şi firme mari.

icon

Sistem scalabil

Sistem informatic integrat și scalabil, cu posibilitatea înglobării ulterioare de noi licențe, module, funcționalități, rapoarte și simplu de actualizat la versiuni noi.

icon

Configurabil

Fiecare utilizator își poate defini propria interfață de lucru și propriile rapoarte, pentru a interacționa, după nevoi, cât mai simplu sau cât mai complex cu Nexus ERP.

icon

Confidențialitate

Datele sunt importante şi de aceea vă oferim gestionarea detaliată a drepturilor şi restricţiilor utilizatorilor asupra: modulelor, societăţilor și rapoartelor.

icon

Notificări automate

Motor inteligent de notificări: de sistem, prefabricate - gata de utilizare şi un constructor de notificări pentru a vă putea construi orice avertizare doriţi.

icon

Multisocietate

Aplicațiile pot gestiona un număr nelimitat de societăți (baze de date), iar în cadrul lor se pot defini un număr nelimitat de filiale, puncte de lucru și gestiuni.

icon

EDI integrat

Permite transfer automat de documente (facturi, comenzi, etc) între toate firmele care utilizează Nexus ERP prin configurarea modului EDI.

icon

Audit contabil

Realizezi audit-ului contabil operativ în doar câteva secunde. Sunt verificate sute de chei de validare, respectarea plafoanelor impuse de legislație, etc.

icon

Import operațiuni bancare

Asistentul nostru inteligent importă extrasele bancare din formate ca: MT940, CSV, etc. Automat sunt împerechiaţi partenerii și facturile în sold.

icon

900+ rapoarte

Nexus ERP vine implicit cu peste 500 de rapoarte standard pe care le poţi multiplica şi personaliza după specificul tău de organizare şi design.

icon

Server de rapoarte

Cu ajutorul serverului de rapoarte orice raport poate fi livrat automat către: aplicaţiile mobile, email, notificări, magazine online, Nexus API, etc.

icon

Rapoarte OLAP

În modulele Business Intelligence, ai acces la configurarea rapoartelor de OLAP Cube pentru a-ți analiza: clienţi, furnizori, stocuri, salariaţi, etc.

icon

Formule contabilizare

Poţi construi analize economice complexe sau operaţionale folosind rapoarte cu formule contabile - sume din balanţa contabilă de verificare.

icon

Rapoarte rapide

Se pot genera instant rapoarte care sunt o copie fidelă (coloane, grupări, filtrare, ordonare) a tabelului afişat în fereastra de lucru.

icon

Rapoarte HTML

Creaţi rapoarte de tip document - contracte, certificate garanţie, acte adiţionale, etc - care să respecte exact formularistica dorită.

icon

Siguranţă

Aplicaţia oferă funcţii de Backup şi Restore al bazelor de date, de programare periodică automată a backup-urilor şi am integrat inclusiv AOMEI Backupper pentru mai multe opţiuni.

icon

Dosar contabil

Evidenţa lucrărilor contabile efectuate, generarea şi arhivarea electronică a rapoartelor, depunerea automată a declaraţiilor şi descărcarea mesajelor din SPV.

Ultimele implementări Nexus ERP

logo
PATAGONIA FOODS SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


S-a creat un flux de lucru astfel incat operatiunile sa fie desfasurate simplu si intr-un timp cat mai scurt, pliindu-se perfect pe activitatea de distributie en-gros de produse. Au fost create liste de pret de tip contract, astfel incat fiecare partener de tip Retail are stabilite propriile preturi folosite in documentele generate (comanda client).

Export, ImportDistributieComert cu ridicataProduse alimentare ERP Bucuresti
logo
ANOMISSUR PRO S.R.L.

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


Pentru o mai bună gestionare a ingredientelor consumate, pentru analiza corectă a veniturilor și cheltuielilor, inventarierea stocurilor, operarea directă cu xml-urile provenite din SPV.

Restaurante Restaurant Cluj

  •     Cum putem obţine ajutor?
  • Crearea unei societăţi noi