Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Comenzi în curs de livrare


Index Comenzi în curs de livrare

Accesând modulul Comenzi în curs de livrare putem vedea toate comenzile pentru care s-a început livrarea, având în Back Office status ul Fermă.
Acest status rămâne neschimbat până când Finalizăm livrarea, moment în care se va schimba și status ul în Back Office din Fermă în Pregătită pentru livrare.
 
Comenzi în curs de livrare
 

Comandă în curs de livrare

După ce alegem livrarea pe care dorim să o finalizăm, avem 2 opțiuni:
  • Finalizează Livrarea
  • Anulează Procesarea Livrării
 
Comenzi în curs de livrare
 

Anulează Procesarea Livrării

Dacă dorim să intervenim cu modificări asupra livrării, putem folosi butonul Anulează Procesarea Livrării și putem lua de la capăt procesul de livrare.
Odată apăsat butonul, trebuie să confirmăm acțiunea pe care am selectat-o, alegând DA sau NU.
Dacă alegem DA, comanda va fi găsită din nou în câmpul Comenzi de livrat, cu status în Back Office Fermă.
 
Comenzi în curs de livrare
 

Finalizare Livrare

Dacă alegem să finalizăm livrarea, folosind butonul Finalizează Livrarea, se va deschide fereastra în care trebuiesc completate informații necesare pentru generarea documentului AWB.
  • Greutate colet (KG)
  • Lățime colet (cm)
  • Lungime colet (cm)
  • Înălțime colet (cm)
Avem opțiunea de a avea aceste câmpuri completate automat, dacă ele sunt completate în pagina produsului, din nomenclatorul de Bunuri și servicii - Articole, în Back Office.
După ce au fost completate toate informațiile, apăsăm butonul Tipărește Documente și astfel se vor genera toate documentele de care avem nevoie pentru a încheia livrarea.
 
Comenzi în curs de livrare
 

Retipărire Documente

În cazul în care apare vreo eroare la pasul Tipărește Documente, putem reveni după ce a fost rezolvată problema și folosim butonul Retipărire Documente.
 
Comenzi în curs de livrare

  •     Comenzi de livrat
  • Pregătire comandă transport