Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Comenzi noi


Index comenzi noi

Accesând modulul Comenzi noi putem vedea toate comenzile ce nu au fost aprobate, având în Back Office status ul Neprocesate.
Comenzile afișate pot fi ordonate în funcție de modul de lucru al fiecărui utilizator. Această opțiune se găsește în Back Office -> Aplicații online -> Setări -> Mod ordonare comenzi.
Informațiile ce sunt afișate în dreptul fiecărei comenzi pot fi alese din Back Office -> Aplicații online -> Setări -> Detalii afișate în lista de comenzi.
Din acest modul putem accesa orice comandă pe care dorim să o aprobăm, fie din lista completă de comenzi, fie din Notificări, unde sunt afișate doar comenzile intrate în ziua în curs.
Numărul de Comenzi noi sau numărul de Comenzi de livrat poate fi văzut și când ne aflăm în fereastra de conectare la societatea setată.
 
Comenzi noi
 

Interfață comandă nouă

Selectând o comandă din lista Comenzi noi, putem vedea toate informațiile legate de comanda respectivă. Aceste informații pot fi într-un număr mai ridicat sau mai restrâns în funcție de dorința utilizatorului. Detaliile afișate se selectează în Back Office -> Aplicații online -> Setări -> Detalii afișate în lista de comenzi.
  • Butonul Telefon deschide aplicația telefonului pentru apeluri prin care putem contacta clientul pentru detalii suplimentare legate de comandă.
  • Butonul Email deschide aplicația telefonului pentru comunicare via poștă electronică prin care putem solicita detalii suplimentare legate de comandă.
  • Butonul Aprobare comandă este folosit pentru a iniția procesul de livrare, după ce avem confirmarea din parte clientului, ducând comanda în modulul Comenzi de livrat.
  • Butonul Respingere comandă va anula comanda după ce primim indicații din parte clientului în acest sens. Această acțiune este ireversibilă.
Dacă respingem o comandă, aceasta nu va mai apărea în aplicație, însă o putem regăsi în Back Office cu statusul Anulată.
 
Comenzi noi
 

Confirmare aprobare

Dacă aprobăm o comandă nouă, avem 2 posibilități pentru continuare fluxului de lucru:
  • Butonul NU ne întoarce în modulul Comenzi noi.
 
Comenzi noi

  •     Cum putem obţine ajutor?
  • Comenzi de livrat