Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Creare cont pentru suport și download


Configurarea contului pentru Suport și Download este necesară pentru a avea acces pe site-urile:
  • https://www.suport.nexuserp.ro/ - aici avem acces la informaţii privind calitatea noastră de client Acorduri de licenţiere, Codurile de activare ale produselor, Rapoarte privind suportul acordat şi tot aici vom putea comunica prin tichete de suport cu echipa noastră de consultanţi.
  • https://download.nexuserp.ro/ - de aici vom descărca kit-urile si update-urile aplicaţiilor Nexus pe care le utilizăm.
 
În Nexus ERP, modulul Nomenclatoare – Utilizatori – tab-ul Suport.NexusERP.ro, vom completa informații legate de adresa de email:
 
Creare cont pentru suport și download
 
Pe oricare dintre site-urile suport.nexuserp.ro sau download.nexuserp.ro facem click pe butonul Autentificare și în fereastra care se deschide introducem adresa nostră de email (tot cea completată la pasul anterior) şi apăsăm butonul Nu știu parola.
 
Creare cont pentru suport și download
 
În câteva minute vom primi un mesaj email automat care conţine o parolă generată de sistem si pe care o vom folosi pentru a ne autentifica prima dată. Cu această parolă şi adresă de email ne vom autentifica la ambele site-uri web menţionat mai sus. După autentificare este recomandat să ne setăm propria parola, iar acest lucru îl putem face doar de pe site-ul suport.nexuserp.ro.
 
Creare cont pentru suport și download

  •     Gruparea documentelor în cadrul unui modul
  • Activarea, Dezactivarea și Reactivarea licențelor Nexus