Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus Salarii

Nexus Salarii progres

loading

Importul contractelor de muncă din fișier de tip xml


Pentru a obține fișierul xml pentru import, vom face o extragere succesivă din fișierul de tip rvs -> fișier de tip pcs -> fișier de tip xml.

 

Pentru aceasta executăm click dreapta pe fișierul de tip rvs, alegem Open with -> WinRAR archiver -> în fereastra care se deschide ne poziționăm pe fișier, acționăm butonul Extract To din meniul de sus și menționăm calea unde va fi extras fișierul de tip pcs.

 

Importul contractelor de muncă din fișier de tip xml

 

Ulterior, urmând aceiași pași descriși anterior, vom extrage din fișierul de tip pcs pe cel de tip xml.

Odată extras fișierul xml acesta va fi importat cu ajutorul asistentului din modulul de contracte de muncă. Acest asistent trebuie rulat pe calculatorul server (acolo unde este instalat serverul Xecutive.SQL).În cazul în care nu poate fi rulat pe calculatorul server și va fi rulat de pe o stație de lucru vom salva fișierul xml în aceeași locație, atât pe server cât și pe stație.

 

Atenție, înainte de a rula acest asistent ne asigurăm ca am setat carnetul folosit pentru acte adiționale pe formația de lucru pe care vor fi importate toate contractele de muncă.

 

Rulăm asistentul din modulul Contracte de muncă.

 

Importul contractelor de muncă din fișier de tip xml

 

În fereastra care se deschide acționăm butonul Înainte.

 

Importul contractelor de muncă din fișier de tip xml

 

Apoi, în noua fereastră care apare vom alege fișierul xml_ din locația în care a fost salvat, o formație de lucru pe care vor fi importați toți salariații, casa de asigurări de sănătate care poate fi casa de domiciliu al salariatului sau o casa de sănătate pe care o alegem din lista, de obicei casa de sănătate din județul în care angajatorul își are domiciliu fiscal, funcția internă, norma zilnică a contractului de muncă și acționăm butonul Înainte.

 

Importul contractelor de muncă din fișier de tip xml

 

După importul datelor vom verifica toate contractele de muncă importate și vom modifica acele informații care nu corespund opțiunilor generale.


  •     Preluare Contracte munca din fisier Revisal DB
  • Import date salariati