Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Eliminare solduri finale nesemnificative


Diferențele nesemnificative rămase în sold pe parteneri pot fi eliminate în bloc prin utilizarea asistentului Eliminare Solduri finale din modulul de Note contabile manuale.

 

Eliminare solduri finale nesemnificative

 

La deschiderea ferestrei vom completa intervalul în care să se încadreze soldurile de eliminat, simbolul contabil pe care se vor înregistra diferențele, precum și tipul de document, mai exact modul în care modificarea efectuată va afecta urmărirea soldului partenerului. Prin urmare:

  • Corecție sold (nu influențează urmărirea partenerilor) - soldul închis astfel va fi vizibil în balanța de verificare și în fișa partenerului, însă în modulul Urmărire parteneri soldul nu va fi afectat. Extrasul de cont trimis partenerului nu va include corecția, aceasta va fi doar pentru evidența proprie.
  • Reglare sold (influențează urmărirea partenerilor) - soldul închis va fi vizibil în balanța de verificare, în fișa partenerului și în modulul Urmărire parteneri.

 

Eliminare solduri finale nesemnificative

 

Prin accesarea butonului Caut vor fi aduse toate soldurile care se încadrează în intervalul de selecție. După salvare, se vor genera note contabile pentru toți partenerii la care au fost găsite solduri de închis.


  •     Câmpuri disponibile
  • Prezentare interfață