Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Gruparea documentelor în cadrul unui modul


Fereastra de Grupări în meniul din partea dreaptă, permite gruparea informațiilor din respectivul modul.
Această grupare a datelor va rămâne valabilă de fiecare dată când se va deschide respectivul modul, putând totuși a fi modificată cu ușurință.
 
Urmarire clienti
 
Gruparea într-un modul se poate realiza pe 3 nivele. Pentru fiecare modul sunt create o serie de criterii de grupare ce pot fi utilizate .
În cazul de față criteriile de grupare sunt:
  • Agent;
  • Atribut fiscal;
  • Clasificare;
  • Grup de firme; etc.
 
Pin-ul din fereastra cu grupări permite afișarea grupărilor la deschiderea modului sau ascunderea grupărilor și afișarea lor doar când se va selecta respectiva zonă cu mouse-ul.
 
Gruparea documentelor în cadrul unui modul
 
În zona cu grupări sunt afișate nu numele criteriului selectat pentru grupare ci informațiile cuprinse în respectivul criteriu.
 
De ex: dacă criteriul este Agent și al doilea criteriu este Atributul fiscal, vom vedea în zona de grupare folderul cu informațiile din primul criteriu - numele primului agent, apoi un nou folder cu numele următorului agent și grupate ca și subfoldere atributul fiscal RO sau nimic ( în cazul nostru nu avem decât atribute fiscale - RO). Dacă pentru un criteriu nu există informații, titlul folderului va fi ???.
 
Gruparea documentelor în cadrul unui modul

  •     Utilitar import / anulare import
  • Creare cont pentru suport și download