Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Operare transfer intre gestiuni


Transferul produselor între gestiuni se realizează prin intermediul Notelor de transfer între gestiuni pe care îl putem crea în modulul Interne.
Această notă se crează generând automat și avizul de însoțire necesar acestei operațiuni.
Fereastra principală ne ofera o vedere de ansamblu a tuturor notelor de transfer realizate în luna curentă, având și posibilitatea de ordoanre și filtrare.
 
Transfer intre gestiuni
 
Asistentul din meniul de sus oferă posibilitatea de a:
  • Regrupa mărfuri;
  • Crea NTG din stocuri;
  • Crea NTG din fișe de repartiție;
  • Tipărire avize în bloc.
 
Adăugarea simplificată a unei noi note de transfer se realizează apelând butonul Adaug de sus.
Antetul ferestrei ne permite completarea informațiilor privind gestiunile între care se realizează transferul dar ne permite și adăugarea unei serii în vederea emiterii automate a unui aviz de însoțire marfă.
 
Transfer intre gestiuni
 
Tot în cadrul acestei ferestre avem și posibilitatea de a selecta Adresa de livrare și câmpul Confirmare gestiune la destinație.
Cu ajutorul acestui câmp o să putem ști oricând locația produselor plecate către o destinație și momentul în care transferul este acceptat și primit la destinație sau dimpotrivă refuzat.
 
Transfer intre gestiuni
 
Urmează pasul în care adăugăm produsele în nota de transfer.
Butonul Adaug ne desfășoara o serie de posibilități de adăugare rapidă mai multor produse în foaia de lucru.
 
Transfer intre gestiuni
 
Pentru finalizarea acestui document este necesară validarea lui. În urma acestui pas avem acces și la Avizul de însoțire marfă apelând butonul de sus Aviz.
Tot în meniul de sus observăm și butonul Verific care permite scanarea produselor (codurile de bare) și evidențierea diferențelor între produsele pregătite fizic pentru transfer și cele din documentul de transfer.
 
Transfer intre gestiuni

  •     Câmpuri disponibile
  • Prezentare interfață