Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Posturi


Posturile ocupate de salariații unei societăți se centralizează în modulul Resurse umane->Posturi. Aici avem posibilitatea să gestionăm și să aducem modificări fiecărui post, să îi atașăm criterii de performanță, sau să stabilim alte informații ce ușurează activitatea de organizare a activităților și responsabilităților din companie.

 

Posturi

 

Adăugarea unui nou post se poate realiza apelând butonul Adaugă.

Câmpurile din această fereastră, aferente evident postului definit în câmpul Denumire, permit identificarea șefului ierarhic, pregatirea necesară ocupării acestui post, evidențierea dacă acest post este unul de conducere sau de execuție, informații care pot fi utilizate ulterior în stabilirea unor criterii de performanță.

Totodată putem înregistra data creării postului, numărul de posturi disponibile și un buget alocat.

 

Posturi

 

În partea de jos a ferestrei identificăm, în urma înregistrării contractelor de muncă, toți salariații încadrați pe respectivul post. Această fereastră se încarcă automat cu numele fiecărui salariat la validarea contractului de muncă.

 

Posturi

 

Poziționându-ne pe un salariat, cu butonul Deschide -> Contract de muncă putem deschide rapid, pentru editare, contractul de muncă aferent.

În fereastra Criteriile de performanță putem selecta criteriile care se aplică acestui post. Definirea și modificarea lor sunt descrise în articolul Criterii de performanță .

 

Posturi

 

Atașarea unei fișe de post se poate realiza în fereastra cu același nume. Apelând asistentul din meniul de sus, putem adăuga rapid o fișă dîn modulul Texte predefinite. Acest text poate fi atașat rapid mai multor fișe de post, reducându-ne timpul de lucru, ajungând în acest pas doar să edităm un document aferent postului pe care suntem pozitionați.

 

Posturi

 

După editare, modificare sau ștergere de text, este recomandat să apelăm asistentul de actualizare a fișelor de post din modulul principal, mai ales în companiile cu un număr mare de salariați implicit de fișe de post. Apelând acest asistent, informțiile se vor actualiza în modulul Fișe de post.

 

Posturi


  •     Ce este Nexus Resurse Umane?
  • Fișe de post