Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Prezentarea interfeței principale


Aplicația Nexus Online Facturare ne prezintă o interfață principală intuitivă și ușor de folosit. Aceasta conține 9 butoane a căror funcționalitate o vom descrie în acest articol.
 
Aici avem acces la instrumente care vin să completeze activitatea de facturare, oferindu-ne un acces mai simplu la informaţii şi documentele înregistrate.
 

Selectare partener

Cu ajutorul acestui instrument vom începe introducerea unei facturi. Putem căuta şi selecta un partener prin tastarea cif-ul sau denumirii acestuia apoi facem click pe butonul de căutare reprezentat de o lupă.
 

Adăugare partener

Cu ajutorul butonului plus din prima parte a paginii putem adăuga un partener persoană fizica sau persoană juridică.
 
La căutarea partenerului după CIF se verifică datele fiscale ale acestuia prin serviciul web ANAF.
 
Prezentarea interfeței principale
 

Documente în lucru

La accesarea acestui buton se deschide o pagină în care putem vedea documentele care nu au fost încă validate/finalizate. Tot de aici putem deschide şi continua editarea documentului respectiv.
 
Atunci când din diferite motive întrerupem editarea unui document, această pagină este utilă pentru a găsi şi deschide mai rapid documentele la care lucrăm.
 
Aceste documente pot fi facturi, bonuri sau încasări.
 
 
 
 
 

Documente validate

La accesarea acestui buton se deschide o pagină în care putem vedea şi deschide documentele validate/finalizate. Acestea pot fi facturi, bonuri, încasări și în plus putem vizualiza și comenzile.
 
Această pagină poate fi utilă atunci când dorim să revedem o factură deja emisă, dorim să tipărim o factură, dorim să obţinem o factură în format PDF şi să o transmitem prin email clientului nostru, etc.
 

Solduri

Soldurile pot fi aflate la click pe cel de-al treilea buton de pe primul rând. Se deschide o pagină în care sunt afișate soldurile existente pentru fiecare partener în parte iar la click pe un partener sunt aduse concret toate facturile acestuia care nu fost încasate sau care au fost încasate parțial.
 

Stocuri

Butonul de stocuri este reprezentat de primul buton de pe al doilea rând și este vizibil doar daca dreptul "Vizualizare stoc produs" este bifat din Nexus ERP, modulul Aplicații Online. În această pagină putem consulta stocul unui produs sau a tuturor produselor cu filtre pentru gestiune și clasă, grupate după produs sau gestiune. De asemenea putem vedea stocurile depășite sau stocul detaliat pe loturi.
 

Bon fiscal

La click pe butonul reprezentat de o casa de marcat se crează un bon fiscal și se deschide o pagină nouă. Aici putem căuta și adăuga produse pe bon, aplica discount pe articole sau edita observații.
 
La validarea bonului acesta se tipărește automat pe casa de marcat dacă aceasta este conectată cu telefonul mobil prin bluetooth și cu ajutorul aplicației ZfpLabServer.
 

Raport Z

Cu ajutorul acestui buton se transmite către casa de marcat ataşată o comandă pentru realizarea închiderii Z şi tipărirea raportului aferent.
 

Raport X

Cu ajutorul acestui buton se transmite către casa de marcat ataşată o comandă pentru tipărirea raportului X.

  •     Conectarea unei scanner mobil bluetooth
  • Prezentarea interfeței de client