În modulul "Utilizatori" putem vizualiza, adăuga, modifica și șterge un utilizator sau un grup de utilizatori. Adăugarea, modificarea sau ștergerea datelor este permisă utilizatorilor ce au drept de scriere în modul și numai în sesiunile deblocate.
În modulul "Utilizatori" putem vizualiza, adăuga, modifica și șterge un utilizator sau un grup de utilizatori. Adăugarea, modificarea sau ștergerea datelor este permisă utilizatorilor ce au drept de scriere în modul și numai în sesiunile deblocate. În modulul "Utilizatori" putem vizualiza, adăuga, modifica și șterge un utilizator sau un grup de utilizatori. Adăugarea, modificarea sau ștergerea datelor este permisă utilizatorilor ce au drept de scriere în modul și numai în sesiunile deblocate. În modulul "Utilizatori" putem vizualiza, adăuga, modifica și șterge un utilizator sau un grup de utilizatori. Adăugarea, modificarea sau ștergerea datelor este permisă utilizatorilor ce au drept de scriere în modul și numai în sesiunile deblocate.
…DOCUMENTAȚIE NEXUS ERPContinuă lectura articolului
Pentru vizualizarea articolului integral, trebuie să vă autentificați la site.
Autentifică-te →