Nu. Odată bifată și salvată, opțiunea „stoc valoric” nu mai poate fi modificată ulterior. Se poate interveni doar dacă nu s-a operat nimic pe acea gestiune, caz în care aceasta poate fi ștearsă și recreată cu opțiunile corecte.
Au fost utile aceste informații?
Votul tău a fost înregistrat!