O gestiune deja utilizata, nu poate fi stearsa, intrucat are documente operate pe aceasta si mentinerea unui log in acest sens este foarte importat: poate la un moment dat doriti sa realizati o fisa globala a unui produs sau un stoc la data pentru a identifica cantitatile la un moment dat. Asadar, stergerea nu este posibila, insa inactivarea da. Puteti inactiva gestiunea prin accesarea nomenclatorului de gestiuni si bifarea optiunii inactiva din anul (completati anul). Atentie! Nu inactivati o gestiune daca aveti stocuri pe aceasta.
Au fost utile aceste informații?
Votul tău a fost înregistrat!