Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Ce este Nexus Restaurant?


Nexus Easy Retail Restaurant oferă o interfaţă de vânzări completă, clară, curată, responsivă şi o operare rapidă şi fluidă. Pentru un maxim de automatizare, este interat cu multiple dispozitive şi aplicaţii complementare pentru ospătari, bucătărie, plăţi şi contabilitate. Aplicaţia este optimizată să genereze un trafic mic de date pentru a lucra rapid în mod online şi este compilată cu .NET6 - cel mai modern şi rapid framework existent.

Funcţionalităţi Premium

Funcţionalităţi Premium

Nexus Easy Retail Restaurant oferă o gamă extinsă de funcţionalităţi care conduc la o interfaţă de lucru multifuncţională şi la creşterea vitezei de procesare a vânzărilor din restaurant.

Echipamente Retail

Echipamente Retail

Proiectat să funcţioneze cu multe tipuri şi branduri de echipamente, Nexus Restaurant este liantul care uneşte toate echipamentele conectate într-o funcţionare coerentă şi productivă.

Control centralizat

Control centralizat

Mult mai simplu pentru reţele de restaurante şi/sau cu mai multe POS-uri, toate opţiunile privind configurarea interfeţei de lucru, drepturi şi restricţii se fac centralizat.

Interfaţă configurabilă

Interfaţă configurabilă

Interfaţă clară, cu un flux intuitiv de operare, oferit de o serie de opţiuni privind formatul de afişare a grupelor de produse, a pictogramelor şi a informaţiilor privind produsele.

Reţele de restaurante

Reţele de restaurante

Soluţia Nexus poate gestiona reţele mari de restaurante şi se pot implementa două moduri de lucru: Online (un singur server) sau prin Replicarea automată a datelor între restaurante şi centru.

Hardware

Hardware

Opţional, pentru aplicaţiile Nexus Easy Retail, vă putem oferi POS-urile touchscreen NEXY (nexy.ro) în configuraţii testate să asigure o bună experienţă de utilizare împreună.

am aliniat politica de licenţiere şi planurile de dezvoltare cu cerinţele clienţilor noştri.

Instrumente şi Funcţionalităţi Premium

icon

Într-o singură aplicaţie am reunit (1) o interfaţă de vânzări fiabilă, clară şi rapidă; (2) instrumente adiţionale pentru: designul saloanelor, gestionarea recepţiilor, consultarea stocurilor, comenzile de la clienţi, comenzile de aprovizionare, bonuri în aşteptare, etc; şi (3) capacitatea de a conecta împreună diverse tipuri şi modele de echipamente: POS-uri touchscreen, afişaje şi ecrane client, imprimante de secţie USB, Ethernet si Bluetooth, case de marcat şi imprimante fiscale, POS-uri bancare, imprimante pentru facturi şi bonuri, cititoare şi carduri RFID/NFC, etc.

icon

Design locaţii

Utilizând planul de mese editat în Nexus conform amplasării din restaurant, în interfaţa de vânzare este prezentat planul saloanelor cu starea vanzărilor la mese în timp real.

icon

Integrat

Aplicaţia Nexus Restaurant este integrată cu aplicaţia Nexus Hotel, astfel ospătarii au posibilitatea de a trimite la plată produsele consumate către camera clientului.

icon

Transfer simplificat

Funcțiile de împărțire a notei de plată, transfer de pe o masa pe alta, sau de la un osptăr la altul, sunt disponibile în același ecran, numărul de apăsări fiind astfel semnificativ redus.

icon

Ordine servire

Preluarea comenzilor se face pe feluri de mâncare (antreu, fel principal, desert) sau alftel spus ordine de servire, iar această ordine fiind evidențiată pe bonul de comandă către bucătărie.

icon

Mini-rapoarte

Aplicaţia vine cu un set amplu de mini-rapoarte operative specifice pentru ospătri, casieri, etc cum ar fi: încasări pe ospatari, încasări pe saloane, vânzări pe grupe de produse, etc.

icon

Modalităţi de preparare

Ospătarul poate introduce indicaţiile de preparare predefinite, observații proprii, sau poate modificat reteta fiecărui produs comandat, în funcţie de cerinţele clientului.

icon

Copiere produse

Printr-un singur click se poate adăuga un produs prin copierea unuia deja existent în nota de plată, se poate împărţi cantitatea pentru a modifica specificaţiile sau pentru a-l transfera în altă notă.

icon

Meniuri

Cu ajutorul produselor compuse se pot adăuga în notă meniuri întregi de produse (cu preţuri promoţionale) şi inclusiv cu posibilitatea de a selecta din plaje prestabilite de felul 1, 2 sau 3.

icon

Comunicare

Trimiterea produselor comandate către secţii/departamente (bar, bucătărie, pizza, grătar) se face instant, după fiecare preluare de comandă, la imprimantele setate sau către aplicaţia Nexus Bucătărie.

icon

Pro-Mobilitate

Nexus Restaurant este integrată nativ cu aplicaţia mobilă Nexus Ospătari care extinde capacitatea de vânzare a echipei restaurantului partajând împreună aceleaşi echipamente: fiscale, POS bancar, etc.

icon

Plăţi configurabile

Nexus Restaurant oferă o listă considerabilă de tipuri de plată pentru notele de plată, iar fiecare tip în parte poate fi permis sau nu, sau poate fi permis doar cu autorizarea unui administrator.

icon

Stocuri

Aplicaţia oferă posibilitatea consultării în timp real și cu exactitate a stocurilor de produse atât din gestiunea proprie, cât şi din întreaga reţea de magazine şi depozite ale firmei.

icon

Preluare comenzi

Interfaţa de vânzări oferă posibilitatea preluării de comenzi de la clienţi şi transmiterea lor către depozitul central - procedură utilă în cazul în care produsele nu sunt pe stoc în magazin.

icon

Raportare configurabilă

Pentru fiecare utilizator în parte, în funcţie de rolul fiecăruia, se poate pre-configura din ERP un set de rapoarte la care aceştia să aibă acces direct din aplicaţia de vânzări.

icon

Fidelizare clienţi

Aplicaţia oferă: aplicarea automată de promoţii folosind diverse condiţii configurabile, discounturi personalizate sau acumularea şi consumul de puncte de fidelitate.

icon

Securitate

Operaţiunile cu caracter sensibil precum: ştergeri, anulări, discounturi, etc se pot restricţiona pe utilizatori prin drepturi: cu/fără permisiune sau doar cu permisiunea administratorului.

icon

Log de operare

Toate operaţiile cu caracter sensibil: ştergeri, anulări, login, logout, autorizări, etc sunt salvate pentru fiecare utilizator în parte într-un jurnal de operare util pentru verificări ulterioare.

icon

Video-Log

Direct din log-ul de operare al utilizatorilor (casierilor) putem deschide vizualizarea înregistrărilor video ale camerelor de supraveghere legate la un NVR (integrat cu Dahua sau Hikvision).

icon

Registru de casă

Nexus Easy Retail oferă un instrument simplificat de tip Registru de Casă pentru operarea încasărilor şi plăţilor (plăţi furnizori, predare numerar, etc) interconectat cu Casa în Lei din ERP.

icon

Vouchere PrePay

Voucherele emise şi/sau înregistrate în Nexus ERP se pot gestiona prin aplicaţia Nexus Easy Retail atât pentru a le vinde, cât şi pentru plata integrală sau parţială a unui bon fiscal.

icon

Confirmare recepţie

Utilizatorii (gestionarii) pot confirma, direct din Nexus Easy Retail, recepția mărfurilor transferate de le sediu prin Note de transfer sau prin Facturi procesate la sediu dar destinate magazinului.

icon

Comenzi aprovizionare

Prin Nexus Easy Retail se pot transmite către sediu şi comenzi interne de aprovizionare - având ca scop suplimentarea stocurilor magazinului.

icon

Mişcări stocuri

În baza unor modele predefinite se pot opera diverse mişcări ale stocurilor direct din aplicaţia de vânzări: Inventar, Note transfer între gestiuni şi Note transfer între conturi.

Ultimele implementări Nexus Restaurant

logo
PATAGONIA FOODS SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


S-au creat liste de pret pe fiecare partener in parte, s-au configurat rapoarte personalizate pentru o identitate vizuala.

Export, ImportDistributieComert cu ridicataProduse alimentare ERP Bucuresti
logo
ANOMISSUR PRO S.R.L.

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


- pentru o mai bună gestionare a ingredientelor consumate, pentru analiza corectă a veniturilor și cheltuielilor, inventarierea stocurilor, operarea directă cu xml-urile provenite din SPV.

Restaurante Restaurant Cluj

  •    
  • Acord de licenţiere