Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Ce este Nexus Resurse Umane?


Nexus Resurse Umane informatizează ansamblul activităților orientate către asigurarea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în cadrul organizației. Scopul nostru este de a oferi instrumente cât mai utile și simplu de utilizat pentru a eficientiza și automatiza aceste activități.

ORGANIGRAMA POSTURILOR

ORGANIGRAMA POSTURILOR

Posturile se pot gestiona construind o diagramă grafică sau o listă liberă. Atașare: salariați, fond salarizare, contracte de muncă, fișe de post, posturi vacante, etc.

FIŞA DE POST

FIŞA DE POST

Catalog cu fișe de post. Asociere rapidă a Fișelor de post și a Criteriilor de performanță pe salariați în funcție de posturile ocupate de aceștia.

EVALUAREA SALARIAŢILOR

EVALUAREA SALARIAŢILOR

Evaluarea periodică a criteriilor de performanță și a obiectivelor fiecărui angajat în parte conduce la creșterea gradului de motivare și competiție ale angajaților.

DATELE DE PERSONAL

DATELE DE PERSONAL

Structuri configurabile de criterii și atribute pentru stocarea datelor de personal ale salariaților și ale CV-urilor primite. Import prin API a CV-urilor din formulare online.

PLANIFICAREA CONCEDIILOR

PLANIFICAREA CONCEDIILOR

Se asigură întreg fluxul de la plasarea digitală a unei cereri de concediu, până la aprobarea acesteia prin consultarea planificărilor deja existente.

INTEGRARE NATIVĂ

INTEGRARE NATIVĂ

Nexus Resurse Umane este nativ integrat cu aplicațiile noastre complementare Salarii, Pontaj, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, ERP, CRM, etc.

PRELUAREA CV-URILOR

PRELUAREA CV-URILOR

Poate prelua direct de pe site-ul dvs. formulare cu opțiuni predefinite pentru a evita procesarea manuală a CV-urilor și intervievarea aplicațiilor care nu se potrivesc cerințelor.

REDUCEREA COSTURILOR

REDUCEREA COSTURILOR

Reducerea costurilor cu terții și/sau a timpilor de execuție prin automatizarea activităților specifice: contracte de muncă, acte adiționale, fișe de post, evaluări ale personalului, procesare CV-uri, etc.

UŞOR DE PERSONALIZAT

UŞOR DE PERSONALIZAT

Modulele Nexus Resurse Umane au fost special proiectate și realizate, astfel încât să poată fi integrate, adaptate și personalizate pentru orice tip de organizare și organizație.

Ultimele implementări Nexus Resurse Umane

logo
BEOFON SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


Clientul și-a dorit implementarea unei soluții moderne care să îi permită generarea automată a declarației SAF-T și automatizarea proceselor privind e-factura/e-transport.

Export, ImportDistributie ERP Bucuresti
logo
TURTHA SWEET & SAVOURY SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


Pentru cresterea calitatii proceselor in bucatarie, s-a implementat aplicatia Work Tracking. Pe baza comenzilor se genereaza activitati pentru personal, impartite pe mai multe statii de lucru, conform retetelor.

CofetariiPatiseriiRestauranteProduse alimentare Restaurant Sibiu

  •    
  • Posturi