Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
loading

Ce este Nexus Resurse Umane?


Nexus Resurse Umane informatizează ansamblul activităților orientate către asigurarea, dezvoltarea și menținerea resurselor umane în cadrul organizației. Scopul nostru este de a oferi instrumente cât mai utile şi simplu de utilizat pentru a eficentiza şi automatiza aceste activităţi.

Organigrama posturilor

Organigrama posturilor

Posturile se pot gestiona construind o diagrama grafică sau o listă liberă. Ataşare: salariaţi, fond salarizare, contracte de muncă, fişe de post, posturi vacante, etc.

Fişa de post

Fişa de post

Catalog cu fişe de post. Asociere rapidă a Fişelor de post şi a Criteriilor de performanţă pe salariaţi în funţie de posturile ocupate de aceştia.

Evaluarea salariaţilor

Evaluarea salariaţilor

Evaluarea periodică a criteriilor de performanță și a obiectivelor fiecărui angajat în parte conduce la creșterea gradului de motivare și competiție ale angajaților.

Datele de personal

Datele de personal

Structuri configurabile de criterii şi atribute pentru stocarea datelor de personal ale salariaţilor şi ale CV-urilor primite. Import prin API a CV-urilor din formulare online.

Planificarea concediilor

Planificarea concediilor

Se asigură întreg fluxul de la plasarea digitală a unei cereri de concediu, până la aprobarea acesteia prin consultarea planificărilor deja existente.

Integrare 
nativă

Integrare nativă

Nexus Resurse Umane este nativ integrat cu aplicaţiile noastre complementare Salarii, Pontaj, HR Self Service, Robo Nexy, Info Manager, Nexus ERP, etc.

Preluarea CV-urilor

Preluarea CV-urilor

Poate prelua direct de pe site-ul dvs. formulare cu opţiuni predefinite pentru a evita procesarea manuală a CV-urilor şi intervievarea aplicanţilor care nu se potrivesc cerinţelor.

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor cu terții și/sau a timpilor de execuție prin automatizarea activităților specifice: contracte de muncă, acte adiționale, fișe de post, evaluări ale personalului, procesare CV-uri, etc.

Uşor de personalizat

Uşor de personalizat

Modulele Nexus Resurse Umane au fost special proiectate şi realizate, astfel încât să poată fi integrate, adaptate şi personalizate pentru orice tip de organizare şi organizaţie.

Ultimele implementări Nexus Resurse Umane

logo
PRIMA SEMENTI SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


Clientul a ales utilizarea aplicațiilor mobile și a soluțiilor backoffice pentru integrarea și automatizarea fluxurilor de intrare și ieșire, obținând flexibilitate in gestiunea relațiilor comerciale.

DistributieCultura plantelor ERP Alba
logo
METCHIM TRADE SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


Clientul si-a dorit implementarea unei soluții care sa ii permită generarea automată a declarației SAF-T.

Comert cu ridicata ERP Constanta

  •    
  • Posturi