Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus Magazin Online + NexyShop

Nexus Magazin Online + NexyShop progres

loading

Ce este NexyShop?


Utilizând suita noastră de aplicaţii, un singur salariat poate gestiona întreg magazinul online: publică produse, preia şi livrează comenzi, gestionează magazia şi stocurile, face comenzi la furnizori şi în acelaşi timp toate documentele se înregistrează automat în ERP şi contabilitate.

Integrat

Integrat

NexyShop oferă o întreagă suită de instrumente software dedicate vânzărilor moderne, integrate între ele, funcţionând la unison şi care pot oferi zi de zi echipei noastre sprijinul de care are atât de multă nevoie.

Fără programatori

Fără programatori

Ne putem modifica singuri designul site-ului, putem să adăugăm pagini noi, controale noi, funcționalități noi, putem să ne setăm landing page-uri, etc fără să scriem linii de cod sau să apelăm la echipa de programatori.

SEO

SEO

Toate paginile site-ului sunt construite în spiritul SEO friendly, este integrat cu Google TAG Manager şi are inclusiv un Cron zilnic care generează automat sitemap-ul pentru Google Search Console şi Bing Webmaster Tools.

Pagina produs

Pagina produs

Paginile de prezentare ale produselor sunt construite inteligent, astfel încât cu un efort minim să publicăm cât mai mult conţinut util atât pentru informarea şi retenţia cumpărătorilor, cât şi pentru SEO - indexarea motoarelor de căutare.

Blog inclus

Blog inclus

Ştiut fiind faptul că cele mai vizibile în căutări sunt articolele de tip blog, NexyShop include un blog unde putem oferi clienţilor noştri articole interesante despre funcţionalităţile şi utilizarea produselor noastre.

Newsletter automat

Newsletter automat

NexyShop include instrumente pentru generarea automată a unui Newsletter şi transmiterea acestuia către persoanale abonate. Complementar există şi mecanisme automate de validarea a adreselor de email înscrise şi dezabonare.

Control centralizat

Control centralizat

Putem gestiona centralizat zeci de magazine online conectate la aceleaşi produse sau mixate; cu liste de preturi diferite sau nu; cu denumiri, descrieri, etc diferite sa nu - în limbi diferite; etc.

Componente configurabile

Componente configurabile

Componentele sunt "cărămizile" cu care este contruit magazinul online, putem crea un design unic prin combinarea şi personalizarea acestora şi dacă dorim putem avea şi zilnic un alt conţinut.

Referreri & Distribuitori

Referreri & Distribuitori

Putem oferi reduceri prin coduri de Referrer sau se pot plasa comenzi de către Distribuitori în numele clienţilor lor - în ambele cazuri magazinul oferă conturi speciale de evidenţă a comisioanelor.

Instrumente şi Funcţionalităţi Inteligente

icon

NEXYSHOP Magazin Online promovează o bună organizare şi o productivitate crescută prin automatizarea activităţilor asociate vânzărilor. Întreg fluxul de lucru al magazinului online este integrat cu instrumentele Nexus ERP, aplicaţiile mobile Nexus, servicii de curierat, procesatori de plăţi online, marketplace-uri, platforme social-media, etc.

icon

Nexus ERP

Integrat cu Nexus ERP pentru a automatiza gestionarea preţurilor, procesarea comenzilor, evidenţa stocurilor, facturarea, comenzile la furnizori, raportarea şi notificările automate, analiza, contabilizarea, etc.

icon

Nexus Livrări Online

Integrat cu aplicaţia mobilă Nexus Livrări Online: Aprobare Comandă > Rezervare stocuri > Scanare produse > Generare automată AWB şi Factură + tipărire automată documentaţie colet: AWB, Factura, Garantie, Ghid utilizare produse, etc.

icon

Curieri

Atât magazinul online pentru a rezolva calculul transportului, cât şi backoffice-ul pentru procesarea comenzilor şi rezolvarea automată a AWB-urilor sunt integrate cu principalii curieri din România.

icon

Plata cu cardul

Gata integrat cu procesatorii de plăţi online cu cardul: PlatiOnline, Libra şi EuPlatesc. După ce semnăm un contract de colaborare cu unul din aceştia putem activa în magazin plata cu cardul.

icon

Componente demo

Componentele setate ca fiind DEMO sunt afişate doar daca accesăm un link special www.magzinultau.ro/demo. Vom folosi această funcţie pentru a testa diverse componente înainte de a le face publice.

icon

Componente programate

Componentele magazinului pot fi programate să apară pe site permanent, între două date, de la o anumită dată sau până la o anumită dată. Folosiţi această funcţie pentru a afişa mesaje, bannere şi promoţii sezoniere.

icon

Produsul Zilei

Pentru fidelizare putem construi o promotie în care zilnic să oferim un produs (o bucata sau mai multe) la un preţ atractiv. Editarea listei cu produse şi preţuri o putem face şi pentru câteva luni în avans.

icon

Fidelizare prin vouchere

Putem acorda vouchere cadou la fiecare comandă nouă, printr-un mecanism automatizat, acestea vor putea fi utilizate la acordarea de reduceri procentuale sau valorice pentru comenzile viitoare ale clienţilor.

icon

Prelucrare automată imagini

La fiecare imagine încărcată pentru un produs sunt automat generate 5 tipo-dimensiuni diferite optimizate (calitate/dimensiune) şi fiecare dintre acestea sunt convertite suplimentar în formatele WEBP pentru Chrome şi JP2 pentru iOS.

icon

Nexus FotoProduse

Cu ajutorul aplicaţiei mobile Nexus FotoProduse (Android) putem încărca, folosind camera foto a telefonului, imagini direct în ERP pe produse şi ulterior acestea se prelucrează automat şi transmit în magazinul online.

icon

Informaţii în timp real

Magazinul este integrat prin ERP cu aplicaţii mobile Nexus pentru: interogarea în timp real a rapoartelor (stocuri, vânzări, etc), a analizelor şi pentru primirea de mesaje, avertizări şi cereri de aprobare.

icon

Google Merchant Center

NexyShop este integrat cu Google Merchant Center pentru a realiza cât mai simplu încărcarea automată pe platforma Google a produselor prin feed sau prin json schema.org - inclus în pagina produselor.

icon

Google Tag Manager

Pentru toate evenimentele importante din site, de la simpla vizualizare de pagină până la coş şi comandă, există funcţii trigger care pot fi utilizate cu sistemele GTAG, GTM sau GA4.

icon

Comparare preţuri

Magazinul online include feed-uri de produse pentru aplicaţiile web Price.ro, Compari.ro, Shopmania.ro destinate postării de informaţii despre produse pe aceste site-uri de comparare a preţurilor.

icon

Facebook Marketplace

Cu ajutorul feed-ului de produse de tip XML, realizat după specificaţiile publicate de Facebook, putem încărca automat şi rapid produsele din magazin în Marketplace-ul de la Facebook.

icon

Sitemap automat

NexyShop este integrat cu motoarele de cautare Google şi Bing pentru crearea zilnică automată a sitemap-ului produselor şi a paginilor site-ului şi pentru transmiterea sitemap-ului către aceste motoare de căutare.

icon

Integrat cu Facebook

Integrat cu Facebook pentru urmărirea rezultatelor campaniilor de publicitate prin Pixel Facebook, includerea pe site a chat-ului Messenger şi includerea în articolele de blog a chat-ului Facebook.

icon

Integrat cu YouTube

Postarea unuia sau a mai multor clipuri video YouTube în cadrul paginii de prezentare a unui produs se face prin simpla adăugare a codurilor/link-urilor clipurilor dorite într-o listă.

icon

Integrat cu Spinzam

Spinzam este o platforma cloud care livrează imagini 360 de grade. Astfel, putem ataşa produselor, doar prin editarea unui simplu cod, o imagine cu afişare 360 de grade şi control interctiv stânga-dreapta.

icon

Clase si produse nelimitate

NexyShop nu este limitat la un număr de clase de produse sau la un număr de produse cu care poate lucra, singurele limitări sunt date contul de hosting prin: spaţiu de stocare, lăţimea de bandă, numărul de procesoare, etc.

icon

Comparaţie produse

NexyShop oferă un instrument pentru comparaţia produselor care se găsesc în aceeaşi clasă de produse prin selectarea manuală a produselor care se doresc a fi comparate.

icon

Comparaţii preselectate

Putem apela instrumentul de comparaţie a produselor folosind o selecţie automată a patru produse: cele mai vândute 4 produse, cele mai scumpe 4 produse şi cele mai ieftine 4 produse.

icon

Produse favorite - wishlist

Cumpărătorii autentificaţi îşi pot salva o listă de produse favorite şi vor fi atenţionaţi automat prin email atunci când la unul din acele produse există o reducere de preţ.

icon

Familii de produse

Produsele care fac parte din aceiaşi familie de produse, pentru a face mai facilă alegerea de către cumpărător, se pot grupa şi indica care sunt atributele prin care diferă, cum ar fi: culoarea, mărimea, capacitatea, etc.

icon

Fişiere ataşate

În pagina de prezentare a produselor se pot adăuga foarte simplu diverse fişiere ataşament: manuale, arhive, drivere. Aceste fişiere vor fi postate atât în pagina produsului, cât şi într-o pagină generală numită descărcări/download.

icon

Filtrare produse

Atributele (caracteristicile) produselor se folosesc atât pentru filtrarea dinamică a produselor în cadrul paginilor de clase de produse, cât şi pentru prezentarea specificaţiilor produselor.

icon

Feedback produse

Cumpărătorii care au achiziţionat produse pot posta feedback-ul lor legat de utilizarea produselor respective. Feedback-ul este afişat doar după aprobare de un administrator al magazinului.

icon

Întrebări produse

NexyShop oferă un instrument cu ajutorul căruia vizitatorii pot pune întrebări legate de produse. Întrebările sunt afişate doar după aprobarea de către un administrator al magazinului.

Ultimele implementări NEXYSHOP Magazin Online

logo
PATAGONIA FOODS SRL

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


S-a creat un flux de lucru astfel incat operatiunile sa fie desfasurate simplu si intr-un timp cat mai scurt, pliindu-se perfect pe activitatea de distributie en-gros de produse. Au fost create liste de pret de tip contract, astfel incat fiecare partener de tip Retail are stabilite propriile preturi folosite in documentele generate (comanda client).

Export, ImportDistributieComert cu ridicataProduse alimentare ERP Bucuresti
logo
ANOMISSUR PRO S.R.L.

Implementat de către NEXUS MEDIA s.r.l.


Pentru o mai bună gestionare a ingredientelor consumate, pentru analiza corectă a veniturilor și cheltuielilor, inventarierea stocurilor, operarea directă cu xml-urile provenite din SPV.

Restaurante Restaurant Cluj

  •    
  •